Hyppää sisältöön

Studio MS

 

Tämä on Rochen MS-tautia käsittelevä livelähetys. Aiheet valitaan
äänestysten perusteella. Täällä voi MS-tautia sairastava, hänen läheisensä tai kuka tahansa aiheesta kiinnostunut esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä MS-taudin asiantuntijalle nimettömänä.

 

Lähetyksen rakenne on se, että aluksi asiantuntija pitää lyhyen alustuksen aiheeseen. Jo alustuksen aikana chatissa voi esittää asiantuntijalle kysymyksiä ja vaihtaa kokemuksia muiden osallistujien kanssa. Alustuksen jälkeen asiantuntija vastaa esitettyihin kysymyksiin. Asiantuntijat ovat vaihtuvia MS-tautiin perehtyneitä osaajia. Asiantuntija ei ota kantaa yksittäisen henkilön sairautta tai lääkehoitoa koskeviin kysymyksiin. Niiden osalta kannustamme olemaan yhteydessä omaan hoitoyksikköön.

 

Kaikki livelähetykset tallennetaan ja ne löytyvät Studio MS -sivuilta livelähetyksen jälkeen. Chat-keskustelua tai kysymysosiota ei tallenneta eikä näytetä livelähetyksen jälkeen.

 

Äänestä aiheita

Tulevat livelähetykset

Aiemmat livelähetykset

Äänestä aiheita tuleville livelähetyksille

Käytä ääntäsi ja vaikuta siihen, mistä tulevissa lähetyksissä puhutaan. Äänestäminen tapahtuu nimettömänä eikä vastauksia voi yhdistää sinuun.

Seuraamalla tätä sivua, näet eniten ääniä saaneet aiheet ja livelähetyksen ajankohdan sen varmistuttua.

  • Valitse sinua parhaiten kuvaava vaihtoehto
  • Valitse kaikki sinua kiinnostavat sisältöaiheet
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Etsi